Arcade Fire - The Suburbs
Z tego miesiąca:
Jelonek "Revenge" - digipack, bardzo ładne wydanie, co prawda bez "książeczki", ale samo wykonanie i muzyka zawarta na płycie rekompensuje brak tekstu ;)
Florence + the Machine "Ceremonials" - jedyna słuszna aktualnie wersja CD, czyli wersja deluxe z dodatkową płytą, pełną świetnych kawałków - wydanie tekturowe, aczkolwiek spodziewałem się więcej "fajerwerków" w oprawie ;)
Jelonek "Revenge" - digipack, bardzo ładne wydanie, co prawda bez "książeczki", ale samo wykonanie i muzyka zawarta na płycie rekompensuje brak tekstu ;)
Florence + the Machine "Ceremonials" - jedyna słuszna aktualnie wersja CD, czyli wersja deluxe z dodatkową płytą, pełną świetnych kawałków - wydanie tekturowe, aczkolwiek spodziewałem się więcej "fajerwerków" w oprawie ;)
2011-11-24 22:53:
Arcade Fire - The Suburbs Jakie wydanie?
Ostatni mój zakup to wreeeszcie Bjork - Debut.
2011-11-25 11:05:
2011-11-24 22:53:
Arcade Fire - The Suburbs Jakie wydanie?
Ostatni mój zakup to wreeeszcie Bjork - Debut.
Wiadomo wydanie DVD z obszerną książeczką :)
+ fajny krótkometrażowy film jest na dvd, naprawdę mi się podoba :D
Heh, taką mam nadzieję. ^^ Ale na pewno nie szybko - bo zanim zacznę zarabiać to minie około 7 lat (Jeszcze 2 lata technikum i studia jakieś), więc na razie kupuję tylko te płyty, które już słyszałem i które przypadły mi do gustu najmocniej z wszystkich.
P.S 6 nowych CDków w drodze. ;)
P.S 6 nowych CDków w drodze. ;)
Karol, na pocieszenie powiem Ci tak - kiedyś, wczasach szkoły słuchałem ulubieńców poprzez "sciągnięte-skądś-nagrania", ale przez szacunek dla ich pracy powiedziałem sobie, że przyjdzie dzień, gdy będę kupował orginały... przynajmniej jeden na miesiąc ;) Na dzień dzisiejszy wiem, że mając taką pasję (kolekcjonerstwo CD-ków ;)) ciężko przystopować i nie kończy się na jednej płytce... A oczywiście zacząłem od tego, co Ty opisujesz - kupowanie CD, które już dobrze znam - po prostu musiałem je mieć na półce! :)
No proszę, to jakieś dziwne fatum albo zbieg okoliczności, bo ja miałem takie samo postanowienie.
Dzięki wszystkim za Wasze życzliwe słowa, życzę wszystkim powodzenia w rozwijaniu ilości okazów w kolekcji. ;)
Dzięki wszystkim za Wasze życzliwe słowa, życzę wszystkim powodzenia w rozwijaniu ilości okazów w kolekcji. ;)
Ooo jest nam ogromnie miło :) . Swoją drogą, też tak zaczynałem, od płyt które znam i wyszło mi na dobre :)
Forum muzyczne

Aby mieć dostęp do tej części strony musisz się zalogować.